Opskrift på nem og hurtig chiagrød

Efterårssalat med figner

tempimageforsave

Kalenderen siger efterår, og jeg har købt årets første friske figner. Jeg elsker friske figner (når de er i sæson selvfølgelig) og særligt i en salat. Den søde frugt kan bare noget helt specielt. Ja jeg ved godt, at det siger jeg om mange råvarer, men jeg elsker også stort set alle råvarer på hver sin måde. Jeg tror på, at det handler om tilsmagning og de rigtige sammenhænge, og så handler det selvfølgelig i høj grad også om at spise råvarerne, når de er bedst – hver ting til sin tid.

tempimageforsave

I denne efterårssalat er de friske figner i selskab med gorgonzola og  balsamico glace, og det er altså en virkelig god kombination. Jeg serverede salaten i fredags til en god bøf. En meget simpelt og hurtig fredagsmenu, men bestemt en fredag aften værdig.

tempimageforsave

Lyder det ikke bare lækkert? Jeg har nemlig lavet en opskrift på efterårssalaten til jer, som er både nem, hurtig og ultra lækker. Det behøver ikke være indviklet at lave en super spændende og velsmagende salat.

efteraarssalat-med-figner

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på nem og hurtig chiagrød