Lun efterårssalat med hokkaido græskar

Hjemmelavet mayonnaise

img_2570

I dag skal det handle om noget så enkelt og lækkert som hjemmelavet mayonnaise. Noget, der er fast inventar i mit køleskab, da jeg til hver en tid foretrækker en god hjemmelavet mayo. Det er altid godt at have et glas mayo i køleskabet, hvis du mangler dyppelse til dine fritter, til at smøre din sandwich eller hvis du skal lave en dressing. Ja altså jeg prøver bare at sige, at mayo er altid en god idé og så har jeg oven i købet hørt det skulle være godt mod rynker 😉

img_2560

Så der er altså ikke andet for end at komme i gang. Denne mayonnaise er, hvad jeg kalder en god klassisk en af slagsen, man kan jo lave mayo i alle afskygninger, men det må blive en anden god gang, for I dag går vi klassisk til værks. God fornøjelse!

hjemmelavet-mayonnaise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lun efterårssalat med hokkaido græskar