Hjemmelavet mayonnaise

#4 Friday Cocktail: Brombær mojito

img_2656

Det er fredag, og det er den bedste af slagsen i denne uge, så det er tid til fredags cocktails, for fredag er altså somregel en god dag, ofte fordi det er afslutningen på hverdagene i ugen. Måske har det været en hård uge, måske har det været den fedeste eller måske bare en rigtig l*rte uge. Uanset hvordan ugen er forløbet, kan man virkelig trænge til at skåle og nippe til en cocktail, når man rammer fredag. Derfor vil jeg i dag og de næste fredage dele mine opskrifter på en lækker fredags cocktail med jer.

img_2657

I dag har jeg opskriften på en lækker brombær mojito til jer. Brombær er mit ynglings bær, det smager simplethen bare så skønt, og så er det virkelig smukt. Brombær gør sig virkelig godt i selskab med mynte og lime, så denne lille cocktail blev virkelig en succes. Jeg håber, I derude har en dejlig fredag, og at I får en fantastisk weekend.

brombaer-mojito

Se også de andre indlæg i serien Friday cocktail

Classic Gin & Tonic

The rhubarb cocktail

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet mayonnaise