Hjemmelavet pasta

Pasta med røget bacon i svampesauce

img_2852

Mhhh… denne her pastaret er ren comfort food, og den smager virkelig lækkert. Den er ret simpel, det eneste, den kræver, er gode råvarer, en masse kærlighed og så skal pastaen selvfølgelig laves selv.

img_2851

Man skal altså virkelig ikke blive skræmt af, at lave sin pasta selv, det kræver dog en pastamaskine, men ellers er det virkelig ikke spor indviklet og det smager bare lige dét bedre. Du kan finde opskriften på hjemmelavet pasta i et tidligere indlæg her.

 

img_2856

Du skal bruge

1 skalotteløg

2 fed hvidløg

1 dl hvidvin

ca. 200 gram frisk pasta

125 gram brune champignoner

75 gram røget bacon

2 dl fløde

0,5 dl mælk

frisk persille

1 citron

salt og friskkværnet peber

 

 

Fremgangsmåde

Start med at skære din bacon ud i tern og kom den på en kold pande, som så varmes op. Din bacon bliver nemlig bedst, hvis den varmes stille og rolig op sammen med panden, og derved steger i sit eget fedt. Når baconen er lige ved at være sprød, kommes fintsnittet skalotteløg, presset hvidløg og skiveskårne svampe på panden. Lad det hele svitse godt af i er par minutter. Tilsæt hvidvin og lad det reducere kort. Tilsæt så fløde og lad det koge ind til det har den ønskede konsistens. Til slut smages pastasaucen til med salt, peber og citronsaft. Hold pastasauce lun ved meget svag varme, mens din pasta koges, når pastaen er al dente kommes den over i pastasaucen, hvor den tilberedes færdig. Det giver en rigtig god smag på pastaen hvis den lige koger færdig i pastasaucen. Når pastaen lige har hvilet lidt i saucen, vendes lidt hakket frisk persille i og så er retten klar til servering. En hurtig, men åh så lækker ret er klar – God Fornøjelse!!

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet pasta