Opskrift på de bedste pebernødder

Brunch i mini cocotter

fa3962eb-78ff-4b98-932e-f58d04a0f9f4

Jeg har fået fingrene i disse mini cocotter fra Staub. Jeg synes, de er så skønne, og så holder de virkelig godt på varmen. Hvilket gør, de er fantastiske til små brunchretter som en del af en brunchbuffet.

 

6cdbaf1a-6f7b-4155-8117-280bdc66ed00

Denne brunchret med sprød serranoskinke, bløde æg og limesyltede agurkebånd er ultra hurtig at lave, og så smager den bare godt. Starter man dagen med denne ret, så kan det kun blive en god dag!

 

9846cec5-b45b-4cd7-af88-bc7ae6bcc41e

Brunchret i mini cocotter

30 minutter
2 serveringer
  • 2 mini cocotter
  • 4 skiver god serranoskinke
  • 4 hele æg
  • friskrevet parmason ost
  • 1 agurk
  • 1 lime
  • frisk persille

Kom 2 skiver serranoskinke i hver cocotte og placer det, så det ligger i bunden og rundt i siderne. Kom æg i midten (2 i hver), og kom cocotterne i en forvarmet ovn på 200 grader i 18 minutter.

Skær 4 tynde agurkebånd med en kartoffelskræller og pres limesaft ud over.

Top cocotterne af med salt og peber, friskrevet parmasan, de syrlige agurkebånd og frisk persille.

 

5f9d712f-af38-4e60-9c29-de204f1a8047

Velbekomme

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på de bedste pebernødder