Brunch i mini cocotter

MASTERCHEF DELTAGER 2018

33a759d1-adcf-43f9-a59e-f9a51e782f9a

Jeg har lidt af en stor afsløring at komme med i dag, det synes jeg i hvert fald selv. Jeg har udfordret mig selv noget så gevaldigt, og det var vildt..

Jeg elsker at lave mad, det gør mig glad på alle tænkelige måder, og det er min absolut ynglings beskæftigelse. Alt dette gjorde, at jeg for nogle måneder siden gav mig selv den hidtil største udfordring. En udfordring, hvor jeg bevæger mig fuldstændig uden for min comfort zone.

 

index

 

Jeg stiller op til audition i masterchef 2018. Jeg er både nervøs og vildt spændt på mit lille masterchef eventyr. Hvis I har lyst, kan I følge med i, hvordan min audition går, når masterchef 2018 har premiere d. 5. februar.

WISH ME LUCK

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brunch i mini cocotter