Min audition til masterchef 2018

Lynhurtig brownie

Det er mandag, og det er altså ikke altid den sjoveste dag i ugen, derfor synes jeg, den skal peppes op med kage til kaffen, så jeg har sørget for en opskrift på den lækreste og hurtigste brownie til alle jer derude, der har en hård mandag eller bare har lyst til kage. Den er lynhurtig at lave, den kræver ikke spor mange ingredienser, og så er smager den intet mindre end fantastisk. Så det er altså bare om at komme i gang.

 

 

Brownie

Du skal bruge

  • 100 gram smør
  • 100 gram mørk chokolade
  • skal fra 1 økologisk appelsin
  • 2 æg
  • 75 gram sukker

Smelt smør og chokolade i en gryde ved svag varme under omrøring. Når smør og chokolade er smeltet og blevet til en ensartet chokolademasse, tages gryden af varmen og appelsinskal rives heri. Lad det køle.

Pisk æg og sukker luftigt og vend det forsigtigt sammen med chokolademassen lidt af gangen. Kom nu massen i en springform (23 cm) og bag den ved 200 grader i forvarmet alm. ovn i 25-35 minutter (hold øje med kagen)

 

Chokoladecreme

Du skal bruge

  • 100 gram god mælkechokolade
  • 2,5 dl fløde

Chokolade og fløde kommes i en lille gryde og varmes op ved middelvarme til lige under kogepunktet. Det er vigtigt, at det IKKE kommer op at koge. Lad blandingen køle lidt, og kom den så i en en pose og sæt på køl. Blandingen skal køles godt ned.

Når blandingen er blevet helt kold, hældes den i en skål og piskes til en luftig chokoladecreme. Kom cremen i en sprøjtepose og pynt kagen. Her er det altså kun fantasien, der sætter grænser. Jeg brugte en stjernetylle og lavede roser. Jeg elsker alt, hvad der er pænt, og alt hvad der er guld, så jeg pyntede selvfølgelig kagen af med guldstøv og spiseligt bladguld.

 

Rigtig god fornøjelse og god mandag!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min audition til masterchef 2018